Pitkästä aikaa oli eilen vapaapäivä keskellä viikkoa! Koko viikonloppu onkin täynnä ohjelmaa, joten ihan kiva kun tänään kerkesi käydä vähän kaupungilla shoppailemassa. Kahdet pikkujoulut viikonloppuna tiedossa ja sinne halusin jotain pientä uutta kivaa ja niitä lähdinkin sitten talvitakin lisäksi etsimään.

Mukaan tarttuikin kahdet farkut ja kaksi puolipitkähihaista paitaa. Löytyi vihdoinkin myös kaulakoru, millaista oon ettinyt jo pidemmän aikaa. Vaatteet löytyi kaikki Cubuksesta ja koru Vero Modasta. Harvoin tulee täällä omalla paikkakunnalla käytyä shoppilemassa, kun ei noita kauppoja niin hirveästi täältä löydy. Positiivisesti yllätyin, kun löysin noinkin paljon kaikkea, vaikka takkia ei täältä löytynytkään.

Loppuilta menikin ihan vain sohvan pohjalla flunssasta toipuen. Olo oli aamulla pitkästä aikaa hyvä, mutta iltaa kohden taas alkoi olla veto ihan pois. Tuli kyllä edelisen postauksen hiukset värjättyä ja vähän siivoiltua, mutta muuten kyllä lepäiltyä. Vielä olis paljon kaikkea tehtävää, varsinkin noihin koulutehtäviin pitäisi oikeasti jo alkaa tutustumaan. Ettei taas jäisi ihan viime tippaan. Mutta ehtii sitä kai myöhemminkin. Niin on tullut aiemminkin sanottua, ja sitten viimeisenä iltana saanut ihan paniikissa tehdä kaikkia tehtäviä ja lukea tentteihin.

Tänään on onneksi ollut jo parempi olo. Ei täysin terve kuitenkaan, mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa ala olla sairastettu pois. Töistä en viitsinyt kuitenkaan olla pois, joten on taas aika väsynyt olo, kun kouluakin oli vielä illalla. Onneksi huomenna ja perjantaina vasta iltavuorot, joten ehtii nukkua kunnon yöunet.

Innolla jään odottelemaan viikonloppua ja molempia pikkujouluja! Perjantaina ei kyllä jatkoille voi lähteä, kun lauantaina aamulla töihin. Lauantaina sitten voikin pienesti nollata kuluneen työviikon hyvässä seurassa! :)

Tänään illalla käytiin koiran kanssa vielä lenkillä, oli niin ihanan näköiset maisemat niin oli pakko pysähtyä kuvailemaan. Harmi kun ei ollut kameraa mukana, joten täytyi tyytyä vain puhelimen kameraan.

10686646_10204828964225409_7712834158621