Huh. On kyllä ollut aikamoinen kuukausi ja pari viikkoa vielä jäljelläkin. Saa nähdä mitä kaikkea tässä vielä ehtii vastaan tulla. Toivottavasti ainakin terveenä pysyisin tästä eteenpäin...

 

Mä en ole vissiin kahteen vuoteen pitänyt päivääkään sairaslomaa. Paitsi nyt tässä kuussa. Tänään jouduin toista kertaa jo joutunut soittamaan töihin, että nyt ei vaan pysty tulemaan, kun on niin kipeä. Onneksi elämä alkaa taas voittaa ja ruokakin maistumaan ja pysymään sisällä. Mentiin eilen karvakuonon kanssa mun vanhempien luokse yöksi ja oltiinkin tämä päivä myön melkein kokonaan siellä. Ihan kiva, ettei itse tarvinnut herätä aamulla lenkittämään karvakuonoa, vaan sai oikeasti rauhassa levätä ja nukkua pahaa oloa pois. Vaikka aamusta joutuikin lähtemään käymää työterveydessä, että sai sairaslomatodistuksen... Meillä kun töistä ei päivääkään saa olla pois ilman todistusta. Päivä menikin tosiaan nukkuen, puhelimella pelaillen ja leffoja katellen. Nyt illasta jo jaksanut itsekin lähteä vähän ulos, tekee se raitis ilmakin ihan hyvää. Kohta täytyykin varmaan vielä pienelle iltalenkille lähteä ja sen jälkeen alkaakin iltahommia tekemään ja nukkumaan.

 

Aamulla olis taas aikainen herätys, meen huomenna ja sunnuntaina meen tekemään pari keikkavuoroa. Kiva saada vähän ekstraa säästöön. Eikä tässä enää olekaan kuin kolme kokonaista päivää jäljellä, ennen kuin saan hyvää seuraa tänne mun luo jouluksi... :) Muutenkin kivoja suunnitelmia vielä tässä tämän vuoden puolella. Ja maanantaina taas kauan odotettu ripsihuolto! Saa räpsyt kuntoon ennen joulua! :)